Metropolis radio

VPRO – Metropolis radio – Radio 1.

12 maart 2013

Verstandelijk gehandicapten zijn niet zielig en horen er gewoon bij in Nederland. Dat is de norm. De werkelijkheid is vaak anders. Hoe is dat elders in de wereld? Onze Metropolis-correspondenten gaan deze week op onderzoek. Vandaag Servie, een verslag van Mitra Nazar.

5 maart 2013

Deze week onderzoekt Metropolis hoe het in de wereld zit met overspel. Wie denkt dat het vooral mannen zijn die vreemdgaan, heeft het mis. In Servië nemen vrouwen het heft in eigen handen. Metropoliscorrespondent Mitra Nazar duikt met drie jongedames de kroeg in.

25 februari 2013

Geen tranen maar testosteron, baardgroei en spierballen. Metropolis Radio gaat deze week op zoek naar de Echte Man. Vandaag Servië, vanuit een tattoeagestudio. Want een echte man, heeft natuurlijk een tattoo…

20 februari 2013

Borsten, billen, buiken.. alles kan strakker gemaakt worden met de hulp van een plastisch chirurg. Metropolis Radio duikt deze week in de wondere wereld van mensen die hun lichaam laten bijschaven of helemaal ombouwen. Vandaag een bijdrage van Mitra Nazar uit Servië.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s