Noodklok in cultureel Sarajevo

Mona-Lisa-Shurdown_poster_ss

Meer dan 200 musea wereldwijd (waaronder zes Nederlandse) zijn vandaag, maandag 4 maart, solidair met noodlijdende en gesloten musea en culturele instellingen in Sarajevo. Kunststukken worden afgeplakt met geel/zwart tape in het kader van de Day of Museum Solidarity. Hoe komt het dat musea in de Bosnische hoofdstad geen geld hebben om elektriciteit te betalen, laat staan voor personeel en onderhoud? Ik vertelde erover op Radio 1 bij KRO Goedemorgen Nederland. Hier te beluisteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s