BNR: proces kunstroof van start

BNR Nieuwsradio, 13 augustus 2013

De Roemeense verdachten van de kunstroof in Rotterdam verschijnen vandaag in Boekarest voor de rechter. Maar wat iedereen zich vooral afvraagt: waar zijn nou die schilderijen? Drie van de zeven doeken zouden verbrand zijn, maar de advocaat van één van de verdachten beweert dat alle schilderijen er nog zijn.

“Je moet je voorstellen dat die advocaten nu alles uit de kast trekken om de boel te rekken om meer tijd te hebben om de verdediging voor te bereiden”, zegt zuidoost-Europa-correspondent Mitra Nazar. “Die jongens gaan sowieso de bak in. Het is niet uitgesloten dat die schilderijen er nog zijn, maar het wordt wel ernstig betwijfeld”.

Beluister het fragment hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s