The Sky Above Us – reportage

VPRO De Avonden op Radio 6, woensdag 9 oktober 2013

The Sky Above Us

Een Nederlandse filmmaker die zich waagt aan het thema de NAVO-Bombardementen op Belgrado in 1999. Regisseur Marinus Groothof durft het aan. Deze maand draait hij in Belgrado voor zijn nieuwe feature film genaamd ‘The Sky Above Us’. Een vervolg op de korte film met hetzelfde thema, Sunset on a Rooftop, die hij eerder maakte en waar Groothof een Gouden Kalf mee won. Hij werkt met Servische acteurs, ook zijn crew komt uit Servië. Allemaal mensen die de bombardementen van dichtbij hebben meegemaakt. Correspondent in Servië, Mitra Nazar, bezocht de set en maakte een reportage.

Beluister hier

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s