BIOGRAFIE

Mitra Nazar (1980) is freelance journalist en correspondent op de Balkan. Ze maakt televisie en radio, schrijft voor kranten en tijdschriften, zowel on- en offline.

Vanuit haar standplaats Belgrado covert ze de Balkan/Zuidoost Europa. Sinds april 2017 is ze multimediale correspondent voor de NOS.

Haar aandachtsgebied behelst de volgende landen: Servië, Kroatië, Bosnië, Slovenië, Kosovo, Montenegro, Macedonië, Albanië, Bulgarije, Roemenië en Hongarije.

Ze werkt(e) voor -> NOS, VPRO (Bureau Buitenland), VRT Radio, BNR Nieuwsradio; Deutsche Welle English, BBC World Service, PRI Public Radio International. Het Parool, De Tijd, NRC Next, Metro, Spits, Leeuwarder Courant. Nieuwe Revu, OneWorld, Historisch Nieuwsblad, Delayed Gratification (UK). De Correspondent, Balkan Insight, Waging Nonviolence.

Studeerde: Letteren en Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en volgde een Minor Journalistiek aan de School voor Journalistiek.

 

2 gedachtes over “BIOGRAFIE

  1. Hongarije wil het helpen van asielzoekers strafbaar maken

    Geweldig nieuws !
    Eindelijk een premier die het voor zijn land en Europa opneemt.

  2. Hadden we in 1956 moeten verbieden om de Hongaarse vluchtelingen te helpen? Ze terug moeten sturen naar de Russische tanks?
    Hoe helpt verbieden van het helpen van vluchtelingen de rest van Europa? Misschien komen ze dan wel Nederland? Dat vind jij waarschijnlijk niet leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s